LINEOpen

LINE
Enjoy Timeline even more in the app.

Global Navigation

#BHAVid

#BHAVid

Public posts and posts from your friends and groups that contain this tag

Β 
Β 
loading...

Encoding in progress. Please try again later.

Β 

Kirain bakal anteng tuh di situ, eh gak taunya masih petakilan tuh. mungkin babang jin ngerasa kalo diem tuh gak bakalan ganteng :V

SUGA : gw mah stay cool aja

Cr.toowner
-
#BTS #BHAVid #Seokjin #SUGA #BHAAzrn
...See more

Log in to write a comment

Β 
Β 
loading...

Encoding in progress. Please try again later.

Β 

Kok bisa samaan gitu ya yorobun, apa mungkin mereka kembar yang terpisah tapi baru ketemunya pas debut bareng ? :")

cr.toowner

-
#BTS #BHAVid #Seokjin #BHAAzrn
...See more

Log in to write a comment

Β 
Β 
loading...

Encoding in progress. Please try again later.

Β 

Ini maknae line ngegendong hyung line karena mereka menang lagu Boy With Luv, atuhlah ngapa ucul bgt wooyyyyyyy😌😌😌

Β©To the owner

#bangtanboys #BTS #rm #namjoon #kimnamjoon #jin #kimseokjin #suga #minyoongi #jhope #junghoseok #jimin #parkjimin #v #kimtaehyung #jungkook #jeonjungkook #bhakned #BHAvid
...See more

Log in to write a comment

loading...

close

Tell us why you are sending us this report.

Reporting a chat or post will send the relevant user's info along with your 10 most recent chat messages with them or the post in question.

close

Copy the link below and add it to your website.

By posting embedded content on Timeline, you agree to the Terms and Conditions of Use for Embedding Content on LINE. Terms and Conditions of Use for Embedding Content on LINE